Inscripció

Inscripció

Ja estan obertes inscripcions! Si us plau, fes servir el formulari que trobaràs a continuació per inscriure’t al Congrés. Durant el procés, et demanarem que seleccionis la visita de camp i les sessions a les quals vols assistir, per tant assegura’t d’haver llegit bé el programa d’esdeveniments abans d’entrar-hi. En cas de dubte, pots consultar l’apartat de preguntes freqüents (FAQ) que figura més avall.

Formulari d’inscripció
Quota anticipada
140 120
Fins al 31 de juliol
Quota normal
140
A partir de l’1 d’agost

FAQ

Quant de temps restaran obertes les inscripcions?

Les inscripcions restaran obertes fins a principis d’octubre (subjectes a disponibilitat; els organitzadors es reserven el dret de tancar les inscripcions abans d’aquesta data). 

És obligatori prendre part en les visites de camp?

L’assistència a les visites de camp del dia 15 d’octubre no és obligatòria. Pots venir directament al Congrés, però et demanem que si us plau indiquis al formulari si prendràs part o no en les visites de camp. També t’agrairem que a l’hora d’inscriure’t seleccionis bé la visita a la qual vols assistir, atès que no podem garantir que sigui possible canviar-la a posteriori. Atenció: si ets membre d’Euromontana o NEMOR, has de triar la visita a la Cerdanya (09.00-15.00 h), que té prevista la tornada a Puigcerdà a temps per a les assemblees generals d’Euromontana i NEMOR que tindran lloc la tarda del 15 d’octubre.  

Què inclou la quota d’inscripció?

La quota d’inscripció al Congrés cobreix part de les despeses logístiques de l’esdeveniment, com ara la interpretació, les visites de camp i els àpats indicats específicament al programa. No cobreix despeses de desplaçament ni d’allotjament 

Com puc pagar la quota d’inscripció?

Pots pagar la quota d’inscripció mitjançant targeta de crèdit al final del procés d’inscripció, o sol·licitar el pagament per transferència bancària. En aquest cas, t’enviarem una factura amb el número de referència de la transferència bancària per tal que puguis fer el pagament. 

No he rebut la factura per poder fer el pagament, amb qui m’he de posar en contacte?

Si no has rebut la factura per al pagament de la inscripció, si us plau revisa la teva carpeta de correu brossa. Si no hi has rebut res, posa’t en contacte amb euromontana2024@manners.es. 

No he rebut el missatge de confirmació de la inscripció, amb qui m’he de posar en contacte?

Si no has rebut el missatge automàtic de confirmació de la inscripció, si us plau revisa la teva carpeta de correu brossa. També pots revisar l’estat de la teva inscripció i les sessions que has escollit fent servir l’adreça de correu electrònic i la contrasenya que hagis utilitzat per inscriure’t. Si tot i així tens problemes, posa’t en contacte amb euromontana2024@manners.es. 

Com puc organitzar el meu viatge al Congrés?

Puigcerdà està situat al cor dels Pirineus catalans. S’hi pot arribar fàcilment tant des de França com des de Barcelona. Trobaràs tots els detalls sobre els diferents mitjans de transport que pots fer servir per arribar-hi a l’apartat del web «Informació pràctica», on també podràs trobar recomanacions d’hotels per a l’allotjament. 

Quin és el públic objectiu del Congrés?

Els congressos europeus de la muntanya són grans esdeveniments que tenen com a objectiu que parts interessades en la muntanya de tot Europa puguin fer xarxa. Normalment, el Congrés atreu centenars d’experts i parts interessades de diferents sectors d’arreu d’Europa, i hi són benvinguts grups d’interès de muntanya de tota mena. Entre d’altres participants, hi assisteixen representants d’administracions locals, regionals, estatals i europees, organitzacions mediambientals i de pagesos i ramaders, agències de desenvolupament regional, universitats i centres d’investigació o grups d’acció local. 

Per a qualsevol informació, contacteu amb info@euromontana.org